top of page

Opdrachten

Dit boompje is met steen maar 9 cm hoog. De boom is van brons en in het steentje zit een gat met as van een overleden moeder. De wortels van de boom sluiten het gat af. 2018

 

gedachtenisboompje 2.png
geachtenis boompje 1.png
download (4).png

Een bokspringertje bij het sokkeltje van palisander hout voor pa 2018

download (1).png
urn Leonieke 1.png
urn Leonieke 2.png

Ransuil voor Anton Jan

2018

ransuil voor Anton Jan

Leonieke had zoveel te geven en ze verbond mensen.
Dit is de urn voor haar. 2014

In 2018 heb ik voor de fam. van der Veer ook 3 urnen

gemaakt. Ze hebben zelf de vorm en de glazuur uitgekozen.

 

De voetbalclub van Kloosterburen gaat zijn jaarlijkse pupillentoernooi de 'Opa Henk Cup'noemen. Het beeld van opa Henk voor deze Cup heb ik gemaakt. Op 17 december 2014 is het beeld onthuld.

Ik heb van opa Henk ook twee kleinere versies gemaakt.

 

Voor de promovendus van Lydia deze glazen voet omdat zij altijd op hoge hakken loopt. Van boven is deze voet gepolijst zodat je erin kunt kijken.

januari 2014.

 

Een haan voor Joris

Dit bootje is een cadeau voor iemand die als kind bij haar oma in een bootje speelde op hetzelfde water als waar de gever van dit cadeau aan woonde in haar jeugd.


De Bonifatiuscursus is een tweedaagse bijscholingscursus voor huisartsen. Als geschenk voor de sprekers is dit boekje (9cm) gemaakt met een stethoscoop erop. Dit boekje staat voor de bijbel waarmee Bonifatius zich verdedigde toen hij vermoord werd bij Dokkum maar ook voor de kennis (uit boeken) die wordt overgedragen in een bijscholingscursus. De stethoscoop omdat het een bijscholingscursus is voor artsen.

bottom of page